Прес-центр20 cічня 2022, 13:01

Проведення перевірок використання державного майна

На виконання доручення Прем’єр-міністра України від 21.06.2018 № 19693/1/0-18, Фонду державного майна України спільно з Державною фіскальною службою та Державною аудиторською службою України встановлене завдання щодо вжиття заходів для організації проведення перевірок із залученням місцевих державних адміністрацій та уповноважених органів управління з метою виявлення фактів ухилення від сплати обов’язкових платежів до бюджету України за використання державного майна і оренди зазначеного майна.

З метою виконання Доручення Управління забезпечення реалізації повноважень у Луганській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Донецькій та Луганській областях, розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 07.05.2021 № 317 було створено робочу групу з питань ефективності використання державного майна, членом якої є начальник відділу соціально-економічного розвитку територій Старобільської райдержадміністрації Олена Вірютіна. 

 Старобільська районна державна адміністрація приймає участь у роботі робочої групи щодо здійснення перевірок використання державного майна і оренди зазначеного майна, яке розташоване на території Старобільського району.

Протягом 2021 року відбулось 4 засідання регіональної робочої групи Луганської ОДА з питань ефективності використання державного майна, проведено 12 перевірок використання державного майна і оренди зазначеного майна, яке розташоване на території Старобільського району.

У 2022 році роботу продовжено. Так, 19.01.2022 року проведено перевірку використання державного майна, яке перебуває на балансі АТ «Українська залізниця», яке розташоване у м.Старобільськ.