Прес-центр22 червня 2021, 16:06

Призначено виплату грошової компенсації для отримання жилого приміщення

22 червня 2021 року під головуванням заступника голови Старобільської райдержадміністрації Світлани Загоровської відбулося засідання комісії з розгляду заяв на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей.

В ході засідання було призначено виплату грошової компенсації одному учаснику бойових дій з числа внутрішньо переміщених осіб та одній особі з інвалідністю, інвалідність якої пов’язана із захистом Батьківщини з числа внутрішньо переміщених осіб.

У зв’язку зі зміною опосередкованої вартості спорудження житла 1 кв. метра загальної площі, затвердженого наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 20 травня 2021 року № 119 «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України» (розраховані станом на 01 квітня 2021 року) було здійснено масовий перерахунок раніше призначеної грошової компенсації 98 внутрішньо переміщеним особам, які перебувають на квартирному обліку в Старобільському районі та затверджено суми грошової компенсації у нових розмірах.