Прес-центр1 вересня 2021, 13:09

Привітання голови Старобільської РДА Віталія Кононова з Днем знань

Шановні жителі Старобільського району! Дорогі учні, студенти, педагоги, батьки!

День знань - це всенародне свято, яке приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед дітьми та студентами знову гостинно відчиняються двері навчальних закладів.

Особливі вітання найменшим школярам та учням випускних класів. Перед вами відкриваються тисячі доріг країни Знань. Наполегливо вчиться, сміливо долайте труднощі, впевнено йдіть до обраної мети. Любіть нашу Україну та мову, поважайте працю людей та їх знання.    

Висловлюю найщиріші слова вдячності та побажання міцного здоров’я шановним працівникам навчальних закладів та батькам, ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й виховуєте молоде покоління свідомих українців, патріотів рідної держави. Впевнений, що саме молоде покоління становитиме основу майбутньої еліти, яка й надалі будуватиме по-справжньому єдину і міцну Україну.

Від імені Старобільської районної державної адміністрації та особисто від себе вітаю вас із Днем знань! Бажаю усім віри й впевненості у завтрашньому дні, мирного неба і благополуччя! Міцного здоров’я, добробуту і Божого благословення на кожен день!
 

Зі святом!
 

З повагою

Голова                                                                                  Віталій Кононов