Прес-центр16 квітня 2023, 17:04

Представники влади району за сприянням волонтерів організували допомогу бійцям 119 батальйону ТрО Старобільського району будівельними матеріалами та інструментами.

 В березні цього року Олександр Козич, начальник Білолуцької СВА, у складі делегації Старобільського району відвідав бійців 119 батальйону 111 окремої бригади ТрО Луганської області. Під час зустрічі керівництво батальйону зазначило про необхідність забезпечення їх підрозділів будівельними матеріалами та інструментами для облаштування оборонних позицій. Це питання було взято до уваги та під керівництвом Володимира Череватого, начальника Старобільської РВА, за участю Олександра Козича необхідна допомога була придбана і доставлена в найкоротші терміни.
Неоціненний внесок у допомогу нашим хлопцям зробив великий патріот України, волонтер та благодійник, директор ТОВ "ЛАН" Ліннік Олександр Федорович. Кожна допомога, яка хоч на крок наближає Перемогу України над агресором, - неоціненна!
Слава нашим землякам, які сьогодні ціною неймовірного героїзму і самовідданості боронять нашу Батьківщину на самих гарячих напрямках фронту. Будемо підтримувати наших Героїв-земляків в їх священній справі. Слава Україні!