Прес-центр2 червня 2021, 14:06

Посилюється контроль за підготовкою об’єктів ЖКГ до опалювального сезону

1 червня 2021 року перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Олексій Смирнов провів перше засідання обласного штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років та сталого проходження опалювального сезону. В нараді прийняв участь перший заступник голови Старобільської РДА Володимир Череватий.

 

Стовідсотково Луганщина повинна бути готовою до 1 жовтня, про що повідомив директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай, доповідаючи про планові показники з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до осінньо-зимового періоду, затверджені окремо по кожній території. Наразі підготовка триває згідно з планом. На території Старобільського району знаходиться 3 обʼєкти соціального призначення, експлуатація яких заборонена через порушення вимог пожежної та техногенної безпеки, у тому числі під час експлуатації котелень. Ведуться роботи з усунення недоліків.

 

Щодо подальшої експлуатації котелень, які не відповідають вимогам чинного законодавства з питань пожежної та техногенної безпеки, він доручив керівникам територій у найкоротший термін провести відповідні наради та визначити алгоритм подальших дій.