Прес-центр4 березня 2021, 11:03

Плани на ремонт доріг державного значення Старобільського району

Старобільська РДА отримує багато запитань від жителів району стосовно стану дороги між Старобільськом та Новопсковом. Особливо складна ситуація від Старобільського елеватора до с.Булавинівка, тому звернулися до Служби автомобільних доріг у Луганській області надати роз’яснення щодо перспектив ремонту зазначеної дороги.
Павло Цубер, начальник Служби автомобільних доріг у Луганській області, повідомив, що на даний час триває розробка проєктно-кошторисної документації автомобільної дороги загального користування державного значення Т-13-02 «КПП «Танюшівка» - Старобільськ – Бахмут» (км 0+000 – км 68+100). Згідно графіку виконання робіт розробка проєктно-кошторисної документації має бути завершена у квітні місяці. Після отримання цієї документації та по мірі надходжень коштів, дана ділянка буде відремонтована. До цього моменту будуть проводитись аварійно-ремонтні роботи в рамках експлуатаційного утримання.
Щодо автомобільної дороги Т-13-12 «Білолуцьк – КПП «Новобіла» в поточному році планується провести ямковий та відновлюючий ремонт в межах експлуатаційного утримання.
Також в поточному році буде закінчено ремонт автомобільних доріг державного значення Н-21 «Старобільськ – Луганськ – Хрустальний – Макіївка - Донецьк» та Н-26 «Чугуїв - Мілове» згідно проєктно-кошторисної документації та графіку виконання робіт.