Прес-центр16 серпня 2021, 14:08

Підсумки візиту голови Старобільської райдержадміністрації Віталія Кононова

12 серпня голова Старобільської райдержадміністрації Віталій Кононов відвідав з робочим візитом Біловодську громаду.

В рамках робочої поїздки проведено виїзний прийом громадян, під час якого зі своїми проблемними питаннями звертались жителі Біловодщини.

Так, на прийомі громадян було порушено питання функціонування Біловодського ліцею № 1 під час капітального ремонту. За словами громадян, які звернулись з цього питання, було запропоновано перемістити заклад до Біловодського ліцею «Лідер» та організувати навчання обох закладів у дві зміни. Парневську філію запропоновано перевести до Євсузького ліцею, який зараз теж капітально ремонтується. Це викликало неабияке занепокоєння серед жителів сіл Парневого, Копані та Привілля з яких підвозилися на навчання шкільним автобусом більше ніж 20 дітей. На прийом до голови райдержадміністрації також завітала група батьків з проханням втрутитися у вирішення цього питання та врегулювати його з врахуванням санітарних норм, забезпечення доступності та ефективності навчального процесу.

Також до очільника району звернувся мешканець Біловодської громади щодо виділення земельної ділянки площею 2,00 га для ведення особистого селянського господарства. Рішенням сесії Біловодської селищної ради громадянину було відмовлено у наданні такої земельної ділянки і він просить розібратися у відповідності даного рішення нормам чинного законодавства.

Всі звернення взято на особистий контроль з метою їх додатково вивчення та надання детальних роз’яснень.