Прес-центр6 серпня 2024, 13:08

Оперативна нарада під головуванням очільника району

Розпочали оперативну нараду з вирішення кадрових питань та аналізу ходу підготовки запланованих заходів. Обговорили виконання плану «Партнерство.Відкритий уряд» військовими адміністраціями Старобільського району, торкнулися питання розміщення переліку відкритих даних на офіційних сайтах.

Відділ освіти охорони здоров’я, культури та спорту доповідав про оздоровлення, культурні послуги у хабах, підготовку заходів та проведену роботу за напрямами діяльності.

Говорили про міжнародне співробітництво та гуманітарну допомогу у хабах, налагодження контактів з міжнародними фінансовими організаціями, а також про реалізацію на базі Центрів підтримки сім’ї програм з працевлаштування та перенавчання ВПО у співпраці з міжнародними партнерами.

Робота відділу цифровізації та комунікацій з громадськістю: співпраця з регіональними ЗМІ, інформаційні кампанії, моніторинг, співпраця з територіальними громадами, виконання контрольних доручень, робота сайту та соціальних мереж.

Учергове торкнулися питання забезпечення житлом ВПО.

Робота Служби у справах дітей: робота з родинами, відпрацювання списків дітей на тимчасово окупованих територіях, консультування ВПО.

Архівний відділ продовжує роботу з номенклатурами справ, працює на створенням фонду особового походження та фондами особового походження військових.

Відділ фінансів проводить перевірку видатків ВАНП, працівники працюють над інструкціями з підготовки бюджетних запитів.

УСЗН працює над опрацюванням звернень громадян, протягом тижня дали відповідь більше ніж на 20 звернень з рвзних питань, триває робота над опрацюванням судових рішень, проводиться інвентаризація майна, робоча група працює над Положенням управління.