Прес-центр29 вересня 2021, 08:09

Обговорили стан річки Айдар

До голови Старобільської райдержадміністрації Віталія Кононова  звернулись депутати Старобільської міської ради та активісти, з якими 28 вересня 2021 року відбулась робоча зустріч.

 

На цій зустрічі обговорили питання щодо стану річки Айдар, яке дуже хвилює жителів Старобільського району. Було запропоновано розробити можливі спільні заходи, спрямовані на екологічне оздоровлення річки Айдар, забезпечення збереження, раціонального використання, відтворення, охорони вод від забруднення, замулювання.

 

Під час зустрічі Віталій Кононов зазначив, що екологічний стан річок району відноситься до найбільш актуальних проблем сьогодення, тому в межах чинного законодавства потрібно докласти максимум спільних зусиль у покращенні екологічного стану водних ресурсів нашого району.

 

Учасниками зустрічі було досягнуто ряд домовленостей, а саме: розглянути зазначені питання на черговій сесії Старобільської районної ради, найближчим часом організувати засідання за «круглим столом» з представниками інститутів громадянського суспільства за участю голів територіальних громад, депутатів, експертів, представників екологічної інспекції та природоохоронних організацій, правоохоронних органів, сільгоспвиробників тощо.