Прес-центр3 серпня 2021, 08:08

Нарада щодо сталого проходження пожежонебезпечного періоду 2021 року

2 серпня 2021 року під головуванням в.о. голови Старобільської РДА Володимира Череватого за участю в.о. начальника Старобільського РУ ГУ ДСНС України у  Луганській області Олександра Онищенка, начальника Старобільського РУП ГУ НП в Луганській області Ярослава Коломійця, директора ДП «Старобільське ЛМГ» Євгена Мартиненка та представників територіальних громад Старобільського району проведено нараду щодо сталого проходження пожежонебезпечного періоду 2021 року.

Особливу увагу було приділено стану виконання Плану дій щодо попередження та ліквідації пожеж у природних екосистемах Старобільського району Луганської області в пожежонебезпечний період 2021 року затвердженого рішенням районної комісії з питань ТЕБ і НС від 30.03.2021 року №6 та вжитих заходів щодо поліпшення протипожежного стану населених пунктів приближених до лісових масивів.

За результатами доповідей було вирішено продовжити виконання  заходів передбачених Планом, органами місцевого самоврядування винести на засідання сесій питання виділення коштів на встановлення камер відео спостереження, систем оповіщення населення та посилити дієвий контроль за протипожежним станом населених пунктів, що розташовані поблизу лісових масивів шляхом проведення обкошування територій населених пунктів.