Прес-центр30 квітня 2021, 11:04

На території Білолуцької громади здійснюються перевірки суб’єктів господарювання на дотримання карантинних вимог

На виконання рішення Районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 23.04.2021 № 11, протокольних доручень за підсумками оперативної наради голови Старобільської районної державної адміністрації від 27.04.2021 Білолуцькою селищною радою рішенням комісії ТЕБ і НС від 29.04.2021 № 4 створено робочу групу для проведення перевірок дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів, встановлених на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

До складу робочої групи увійшли представники Новопсковського міськрайвідділу ГУ ДСНС України у Луганській області, відділу № 1 Старобільського РУП ГУНП України у Луганській області та представники органів місцевого самврядування.

29 квітня поточного року робочою групою проведено моніторингові перевірки об’єктів торгівлі, розташованих на території смт Білолуцьк та Білолуцької селищної ради. У результаті проведеного обстеження порушень санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних норм не встановлено.

Проведення моніторингових перевірок суб’єктів господарювання щодо дотримання санітарного законодавства та протиепідемічних заходів триватиме до завершення дії карантинних обмежень.