Прес-центр29 квітня 2021, 10:04

На Міловщині продовжуються перевірки суб’єктів господарювання

Протягом дії карантину на території Міловської громади тривають перевірки суб'єктів господарювання щодо виконання вимог чинного законодавства та обмежень, пов'язаних із запобіганням поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Міжвідомча комісія, до складу якої увійшли представники Міловської селищної ради, поліції та Держпродспоживслужби, щоденно перевіряють заклади освіти, громадського харчування, об'єкти торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, громадський транспорт щодо дотримання ними встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину, а саме – дотримання режиму носіння масок, соціальної дистанції та здійснення заходів дезінфекції

 

Так, за період з 21 по 28 квітня цього року членами комісії перевірено 71 суб'єкт господарювання в смт Мілове. За результатами перевірки санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних норм і правил стан більшості об’єктів торгівлі визнано задовільним. На одного приватного підприємця складено протокол щодо відсутності засобів дезінфекції в приміщенні продовольчого магазину.

Проведення моніторингових перевірок суб’єктів господарювання щодо дотримання санітарного законодавства та протиепідемічних заходів триватиме до завершення дії карантинних обмежень.