Прес-центр2 червня 2021, 14:06

Маленьких жителів Новопсковської та Білолуцької громад привітали з Міжнародним днем захисту дітей

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей –‒ прекрасне свято радості та надії. Дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Діти – це головна радість і надія для батьків, але, на жаль, не всім дітям пощастило виховуватися в рідній родині та відчувати домашнє тепло та турботу. На щастя в наших громадах є люди, які виховують прийомних дітей та намагаються зробити все можливе аби вони зростали в родині та отримували все необхідне.

 

В прийомній сім’ї Нестеренко Інни та Володимира, які проживають на території Новопсковської громади, 3 дітей, позбавлених батьківського піклування, знайшли у нових батьків любов, розуміння та турботу. Прийомні батьки мають підхід до кожної дитини, намагаються якомога більше дати дітям, навчити їх всьому необхідному для подальшого життя та стати гарною людиною в цьому світі. Головна їхня – ціль це щастя кожної дитини.

Від імені Служби у справах дітей Луганської облдержадміністрації та голови Старобільської райдержадміністрації Віталія Кононова працівники Відділу взаємодії з Новопсковською та Білолуцькою громадами привітали маленьких жителів громад зі святом та вручили солодкі подарунки. Побажали миру і злагоди кожній родині, дітям успіхів та здійснення заповітних мрій.