Прес-центр5 липня 2021, 16:07

Інформація про вакантні робочі місця для працевлаштування осіб з інвалідністю

Управління соціального захисту населення Старобільської районної державної адміністрації відповідно до повноважень, покладених у сфері забезпечення соціальної інтеграції осіб з інвалідністю, інформує про вакантні робочі місця для працевлаштування осіб з інвалідністю.

За інформацією ТОВ “ЕНЕРА СХІД” на підприємстві є вакантні робочі місця для роботи в м. Старобільськ інженера відділу по роботі на конкурентному ринку та юрисконсульта відділу правового забезпечення для працевлаштування осіб з інвалідністю, які не мають протипоказань для виконання робіт.

В обов’язки інженера входить: розгляд звернень споживачів з приводу зміни умов постачання електричної енергії, передбачених ПРРЕЕ, виконання заходів щодо здійснення закупівель у відповідності до вимог Закону України  “Про публічні закупівлі” та інших нормативних актів України, що регулюють відповідні відносини, розробка та виконання заходів щодо залучення нових клієнтів.

В  обов’язки юрисконсульта входить: здійснення роботи для забезпечення дотримання законності в діяльності компанії і захист його правових інтересів; представлення інтересів компанії в усіх органах державної влади, місцевого самоврядування, судах всіх інстанцій; здійснення моніторингу законодавств про всі зміни, що стосуються діяльності компанії.

Осіб з інвалідністю, які виявлять бажання працювати, чекають за адресою:  м. Старобільськ, пл. Базарна, 32а


Управління соціального захисту населення Старобільської РДА