Прес-центр25 серпня 2021, 16:08

Громади Старобільського району відзначили 30-у річницю Незалежності України

23-24 серпня кожен куточок України святкував День Державного Прапора і День Незалежності України - День народження своєї Батьківщини і не просто День народження, а ювілейний 30-й рік Незалежності! Саме цей ювілей - це не просто святкування чергової річниці проголошення держави, а уособлення сили духу, стійкості у боротьбі за цінності та свободи нашого народу.

 

В ці дні відбулися урочистості та святкові концерти, ярмарки майстрів громад, розваги для дітей, святкові дискотеки з нагоди відзначення 30-ї річниці Дня Незалежності України в старостатах та адміністративних центрах громад Старобільського району. Море вражень, чудовий настрій та яскраві спогади отримали всі присутні.Зростаюче покоління Старобільщини долучилося до обласного флешмобу “Україна - єдина!”, а кращим працівникам громад вручено подяки від керівництва району та громад.

 

Також в ці дні вшанували пам’ять захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Проведено церемонії покладання квітів до пам’ятних знаків загиблим захисникам України.