Прес-центр11 грудня 2023, 12:12

До уваги власників та керівництва українських агро-бізнесів та агро-підприємців!

Міністерство комерції США оголосило про відкриття конкурсу на професійне стажування по програмі SABIT «Агробізнес для Євразії 2024». Це чудова можливість для знаходження партнерів та розвитку успіху.
Дати програми: 2-17 лютого 2024 р. Анкета відкрита для менеджерів середньої та вищої ланки, підприємців, представників галузевих асоціацій, посадових осіб державних та місцевих органів влади, а також науковців (керівників відділів) з Азербайджану, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, України та Узбекистану. Під час програми група відвідає Вашингтон, округ Колумбія, Туларе, Каліфорнія, де візьме участь у World Ag Expo https://www.worldagexpo.com/, а також інші міста.
Для реєстрації на програму, перейдіть за посиланням нижче і дотримуйтесь інструкцій. Вам потрібно буде зареєструвати обліковий запис та підтвердити свою електронну пошту. Після того, як ви підтвердите своє право на участь у програмі, ви зможете подати заявку. Крайній термін подання заявок – неділя, 17 грудня, 12:00 за місцевим часом Вашингтона. Анкета доступна англійською та російською мовами.
Посилання на заявку: https://sabit.smapply.us/
Інформація по Програмі SABIT: https://www.trade.gov/sabit-program