Прес-центр9 лютого 2023, 14:02

До уваги мешканців району! Залучайтеся до формування стрілецьких батальонів!

Луганським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки проводиться робота, спрямована на сприяння Збройним Силам України щодо формування стрілецьких батальйонів, а саме заплановано створення окремого стрілецького батальйону Луганської області.

Мета таких підрозділів – виконувати завдання з відсічі збройної агресії та захисту Незалежності і суверенітету України. 

Старобільська районна військова адміністрація звертається до військовозобов’язаних та резервістів патріотично налаштованих та вмотивованих, які не мають обмежень за станом здоров'я до проходження військової служби, вступати до лав окремого стрілецького батальйону Луганської області для того щоб разом  якомога скоріше одержати перемогу над ворогом та звільнити наш рідний край, нашу рідну Україну.

До стрілецьких батальйонів можуть долучитися громадяни України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку та не мають обмежень за станом здоров’я. Звертатися потрібно до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Дніпропетровської області за місцем проживання.

Після відбору кандидатів до лав стрілецького батальйону з ними проводитимуться теоретичні заняття, де відточуються навички, тренування зі стрільби, топографії. Разом з цим проводитимуться практичні навчання.

Всіх, хто прагне наблизити нашу перемогу та приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ, чекають в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Луганської області. За довідковою інформацією звертатись за телефоном відповідальної особи Старобільського ТЦК та СП за номером 050-888-17-18.