Прес-центр2 серпня 2021, 15:08

Діти, позбавлені батьківського піклування отримали власне житло

2 серпня 2021 року  в Старобільській районній державній адміністрації в режимі відеоконференцзв’язку відбулася селекторна нарада, щодо освоєння субвенції 2020 з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

 

Завдяки вище вказаній субвенції Старобільському району було виділено 1 156 083,00 грн. для  виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення трьом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В зв’язку з реорганізацією районів до Старобільського району приєднали Новопсковський район, де також було виділено 1 156 083,00 грн. для  виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення трьом особам з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

В червні 2021 року субвенцію було повністю освоєно, особи з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, стали власниками власного житла в Луганській області (смт. Білолуцьк, м. Кремінна, м. Сєвєродонецьк), в Рівненській області (м. Острог) та в Дніпропетровській області (м.  Кам’янське).