Прес-центр22 березня 2021, 15:03

Анонс 26-ї Міжнародної туристичної виставки - ІЛТТ - «Україна — подорожі та туризм»

12-14 квітня 2021 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ проспект Броварський, 15) відбудеться UITT 26-а Міжнародна туристична виставка «Україна — подорожі та туризм», організатором якої є виставкова компанія ДП «Прем’єр Експо» (Україна) та ІТЕ Group Ріс (Великобританія). 

 

Цього року в UITT планується участь понад 200 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих туристичних асоціацій та організацій, готелів, транспортних агенцій, страхових компаній, представництв 20 країн світу. 

 

UITT є найбільшою туристичною подією сезону весна-літо в Україні, і є ефективним інструментом популяризації України як туристичного напрямку в цілому та її окремих регіонів на національному та міжнародному рівнях. 

 

Так, Біловодською, Білолуцькою, Марківською, Міловською, Новопсковською, Старобільською та Шульгинською територіальними громадами Старобільського району були надані Луганської обласної државної адміністрації матеріали та фото щодо релігійних, історичних та лікувально-оздоровчих об’єктів на території  Старобільського району для забезпечення популяризації  туристичної привабливості як Старобільського району так і Луганської області в цілому на зазначеній вище виставці.

 

Старобільською районною державною адміністрацією сумісно з громадським інтернет-проєктом «Старобільськ під відкритим небом» розроблений промо-ролик «Храми Старобільщини» та туристичні маршрути по Старобільському району.

 

https://youtu.be/ztJfxDgqJcI