Прес-центр26 серпня 2021, 14:08

2 ліцеї зі Старобільського району візьмуть участь у освітніх обмінах на Львівщині

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації затверджено перелік переможців конкурсу з визначення проектів освітнього обміну між Луганською та Львівською областями, на реалізацію яких виділяються кошти з обласного бюджету.

Переможцями цьогорічного конкурсу стали 9 закладів загальної середньої та позашкільної освіти Сватівського, Сєвєродонецького та Старобільського районів. Серед переможців – Євсузький ліцей Біловодської селищної ради Луганської області з проєктом «Вода – жива кров Землі» та Біловодський ліцей «Лідер» Біловодської селищної ради Луганської області з проєктом «Разом краще: співпраця Сходу і Заходу України для підвищення рівня безпеки пішоходів на дорозі».

Проєкти освітніх обмінів мають бути реалізовані до кінця 2021 року. Конкурс надає можливість встановлювати та розвивати партнерські зв’язки із закладами освіти Львівщини, популяризувати та поширювати регіональний досвід в сфері освіти і виховання а також зміцнити не лише партнерські, але й дружні стосунки поза межами офіційних обмінів.