Прес-центр22 листопада 2023, 10:11

07 грудня 2023 року відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього» в м. Дніпро

07 грудня 2023 року відбудеться Міжнародний молодіжний форум «Державотворець: Дії заради майбутнього» в м. Дніпро. У форумі візьмуть участь понад 500 слухачів з усієї країни. Не прогавте свій шанс та реєструйтеся! Захід відбудеться з дотриманням усіх безпекових норм. Реєстрація для участі у Форумі триває до 30 листопада 2023 року включно. Форум буде проходити у рамках національної програми особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець», ініційованої у 2018 році Міністерством молоді та спорту України спільно з партнерськими організаціями з метою активізації молоді у процесах реформування та творення держави. Мета національної програми «Державотворець» – створення системи особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді. Випускниками програми вже стали сотні молодих людей з різних регіонів України, що створили проактивну всеукраїнську спільноту.

Реєстраційна форма!   

Харчування учасників форуму забезпечується за рахунок організаторів Форуму. Також учасники отримають поліграфічну продукцію.

Проїзд та проживання у місті Дніпро – за рахунок учасників.

У разі виникнення додаткових питань, звертатися за номерами телефонів:

+38 (097) 654-75-89 – Лілія Шкира, начальник відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України;

 +38 (095) 460-00-15 – Максим Свисенко, координатор програми «Державотворець».

Програма Форуму