Прес-центр4 грудня 2018, 09:12

Зустріч в рамках Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”

29.11.2018 року Старобільський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді долучився до районного заходу, в рамках проведення Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства”. В заході прийняли участь представники органів та установ, які виконують функції, пов’язані з проведенням заходів у сфері запобігання та протидії домашнього насильства. 
РЦСССДМ надав інформацію про ряд заходів, які здійснюються в рамках попередження домашнього насильства з метою привернення уваги громадськості до проблеми насильства в цілому та активізації партнерського руху громадських та державних організацій щодо створення соціального простору вільного від насильства.
Також, учасники заходу презентували свою діяльність, обговорили особливості та актуальність даної проблематики, переглянули соціальні ролики, отримали буклети і листівки, в яких викладена інформація про організації, до яких потрібно звернуться щоб отримати допомогу. Учнівська та студентська молодь отримали поради, як можна собі допомогти в екстрених випадках.