Прес-центр11 жовтня 2017, 17:10

Завершилися остаточні ремонтні роботи у дитячо-юнацькому клубі «Орля»

   У понеділок, 9 жовтня заступник голови Старобільської райдержадміністрації Григоренко Олена Олексіївна та начальник відділу сім’ї ,молоді та спорту Старобільської райдержадміністрації Світличний Ігор Валерійович, провели перевірку остаточних робіт, які було виконано на кошти з районного бюджету підрядником ТОВ «Вітекс».

      Ремонтні роботи проводилися у 2 етапи.

    Перший етап ремонт покрівлі. Виділено 454 691,00 грн. Було демонтоване старе шиферне та залізне покриття. Зроблено нову стропильну систему та утеплено плитами мінвати з укладанням гідробарьєру. Змонтовано водостічну систему.

     Другий етап внутрішні роботи. Виділено 267 564,00 грн. Завдяки яким ми маємо:

  • нову систему опалення (старі батареї замінені на нові теплові радіатори);
  • зроблено електричну проводку;
  • оновлений хол: гіпсокартонні стіни, плитка на підлозі, стеля (Армстронг), встановлено 2 пластикові двері та замінено 5 дверей у навчальних кабінетах;
  • в двох аудиторіях замінено шпалери, стеля та покладено лінолеум;
  • між залами  «Карате-до»  встановлено пластикові двері, на вході встановлені міжкімнатні двері, у роздягальні зроблено стелю.

     У свою чергу  ДЮК «Орля» висловлює подяку Старобільській райдержадміністрації, Старобільській районній раді у сприянні  ремонтних робіт у клубі.

     Урочисто вітаємо з ремонтом, новинками та відкриттям нових гуртків, вихованців та їх батьків, гостей, запрошуємо до навчання  у дитячо-юнацький клуб «Орля».