Прес-центр5 липня 2019, 07:07

Засідання районної Координаційної ради з питань розвитку фізичної культури та спорту

3 липня, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Григоренко Олени Олексіївни, відбулось чергове засідання районної Координаційної ради з питань розвитку фізичної культури та спорту.

На порядку денному, серед інших, було питання завершення будівництва майданчика зі штучним покриттям на стадіоні «Колос».

У зв’язку з тим, що на поточний рік фінансування в районному бюджеті на завершення майданчиків є в недостатній кількості, Григоренко О.О. запропонувала звернутись до спонсорів, спортсменів, не байдужих жителів району з проханням допомогти у завершення будівництва.

І ось на сьогоднішній день ведуться роботи з укладання зеленого полотна, що було придбане за рахунок районного бюджету в кінці квітня на суму 168 300 грн.

До цього була проведена велика робота з завезення піску, граншлаку та укладання суміші силами небайдужих мешканців Старобільщини.

Висловлюємо слова вдячності Максиму Девізорову, Олександру Коломецькому, Олександру Загоровському, Роману Сергієнку, Олександру Гамазі,  Валерію Клоку, Олегу Білому, Євгену Силкіну, Ярославу Ямполю.