Прес-центр6 листопада 2020, 13:11

ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ КОМІСІЇ

В Старобільській районній державній адміністрації  06 листопада 2020 року під головуванням заступника голови райдержадміністрації Володимира Череватого проведено чергове засідання районної комісії з питань розподілу у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.   

         Комісією були розглянуті заяви 2 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та наданих до заяв документів і прийнято рішення про надання їм грошової компенсації на придбання житла, відповідно до Порядку та умов надання у 2020 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 15 листопада 2017 р. № 877 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2020 р. № 515).

Сподіваємося, що найближчим часом ще двоє молодих людей з категорії осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, зможуть відчути турботу держави та придбати собі власне житло.