Прес-центр14 лютого 2019, 06:02

Засідання Ради регіонального розвитку Старобільського району

13 лютого 2019 року, в залі засідань районної ради відбулося друге засідання Ради регіонального розвитку Старобільського району за участю голови райдержадміністрації Анатолія Гаркавого, керівництва району та міста, керівників структурних підрозділів РДА, сільських голів, керівників підприємств, установ, організацій та громадськості.
Під час засідання була заслухана доповідь начальника відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Старобільському районі Пухи Наталії Сергіївни «Про основні показники виконання бюджету у сфері соціального страхування за 2018 рік».
Заступник голови райдержадміністрації Григоренко Олена Олексіївна проінформувала присутніх про проведені обговорення Плану розвитку Старобільського району Луганської області на 2019-2021 роки.
Також слово було надано голові Старобільської районної організації Товариства Червоного Хреста Козаковій Ользі Анатоліївні щодо діяльності районної організації Товариства Червоного Хреста.