Прес-центр23 червня 2020, 15:06

Засідання колегії райдержадміністрації

Сьогодні, у залі засідань районної ради, відбулось засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова райдержадміністрації, голова колегії Євген ПОГОРЄЛИЙ. В роботі колегії взяли участь голова районної ради Микола КУЛАЧКА, члени колегії, голови місцевих рад, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих підприємств, установ та організацій району.
Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Старобільського району Луганської області на 2020 рік за 1 квартал 2020 року доповів заступник голови райдержадміністрації Володимир ЧЕРЕВАТИЙ
Начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля Олена ВІРЮТІНА доповіла про результати оцінки діяльності Старобільської райдержадміністрації за 1 квартал 2020 року за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку серед районів області.
З усіх розглянутих питань були прийняті рішення колегії та будуть прийняті відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.