Прес-центр17 квітня 2021, 18:04

з 19.04.2021 на території Старобільського району вводяться додаткові протиепідемічні заходи та обмеження

17 квітня 2021 року під головуванням першого заступника голови Старобільської РДА Володимира Череватого відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. Розглянуто питання про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення Старобільського району та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричиненої гострою респіраторною хворобою COVID-19 (корона вірус SARS-CoV-2).

 

За результатом доповіді та з урахуванням обговорення комісія вирішила, що з 19.04.2021 року на території Старобільського району вводяться
додаткові протиепідемічні заходи та обмеження:

 

 

1. Забороняється проведення масових (культурних, спортивних, розважальних, соціальних, релігійних, рекламних, наукових, виставкових,
освітніх, професійних тематичних та інших) заходів окрім проведення заходів з оцінювання якості освіти (пробного зовнішнього незалежного оцінювання, зовнішнього незалежного оцінювання, вступних випробувань з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання тощо).

 

2. Забороняється діяльність торговельно-розважальних закладів (спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів).

 

3. Забороняється діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо) за винятком надання послуг з адресної доставки та замовлень на винос.

 

4. Забороняється відвідування парків, дитячих та спортивних майданчиків.

 

5. Забороняється відвідування кладовищ та місць поховань Великодніх свят.

Протокол №10 засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій