Прес-центр28 вересня 2017, 10:09

Юрій Гарбуз доручив виділити кошти родині на відновлення будинку після пожежі

На особистий прийом до голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза  приїхали жителі з різних куточків Луганщини – Попаснянського, Біловодського, Троїцького та Сватівського районів та міст Лисичанськ, Рубіжне і Сєвєродонецьк.

Зокрема, до очільника області повторно звернулася родина з с. Лантратівка Троїцького району, будинок якої постраждав від пожежі. Подружжю раніше вже була виділена матеріальна допомога на придбання нового житла, але, вони вирішили відбудувати свій будинок.

Перша компенсація, яку надали Троїцька райдержадміністрація та селищна рада, стала початком відновлення оселі. Сьогодні необхідно зробити у будинку ремонт, а також закупити нові меблі. Як пояснив голова Троїцької райдержадміністрації Олександр Іванов питання щодо одноразової компенсації особам, чиї будівлі постраждали внаслідок пожежі буде розглянуте на найближчій сесії райради. Максимальний розмір такої компенсації 50 тис. грн.  

Голова облдержадміністрації Юрій Гарбуз надав доручення голові Троїцької райдержадміністрації Олександру Іванову проконтролювати цю ситуацію та після проведення сесії доповісти особисто.