Прес-центр26 червня 2017, 16:06

Вулична акція «Молодь обирає здоров’я!»

   Як говорять, здорова людина – щаслива людина, з цим твердженням погодиться кожний з нас. Але чому ж ми не бережемо своє здоров'я?

     Однією з причин є куріння. Ця пагубна звичка особливо лякає в підлітковому віці. Молодий організм набагато швидше звикає до згубної звички. І щоб хоч трохи знизити цей потяг, у рамках Дня Молоді, в міському парку культури та відпочинку була проведена молодіжна антитютюнова акція «Молодь обирає здоров’я!».

   Так, 25 червня 2017 року спеціалісти Старобільського районного центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді  організували  та провели дану акцію, в ході якої молоді було запропоновано відмовитися від своєї згубної звички, обмінявши цигарку на цукерку. Учасники акції активно відгукнулися на дане корисне починання: багато бажаючих обміняли сигаретний дим на смак солодощів.

     Також під час акції було проведено опитування молодих людей  з метою виявлення їх ставлення до куріння. З'ясовано, що у цілому в опитаних ставлення до куріння двояке: з одного боку, люди визначають його як отруту,  що отруює організм, а з іншого боку опитані вважають куріння необхідним для відходження від проблем і методу розслаблення.

     Головна мета  акції - призвати до здорового способу життя, була виконана, учасники замислились над даною проблемою.