Прес-центр9 листопада 2020, 16:11

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

09 листопада 2020 року, в районному Будинку культури ім. Т.Г. Шевченка відбулись святкові урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Захід відбувся за участю в.о. голови Старобільської РДА Віталія Кононова, заступника голови Старобільської районної ради Сергія Домарєва, Старобільського міського голови Яни Літвінової, працівників сектору культури та молоді райдержадміністрації, працівників клубних установ району, шкіл мистецтв, бібліотекарів, аматорів народного мистецтва. Це свято відзначається в нашій державі разом із Днем української писемності та мови. Що є символічно, адже кожна освічена людина повинна досконало знати свою історію, витоки писемності свого народу та його культуру.

Зі словами найщиріших побажань з нагоди професійного свята до присутніх звернулися в.о. голови РДА Віталій Кононов та заступник голови районної ради Сергій Домарєв, які нагородили кращих працівників закладів культури та аматорів народного мистецтва листом подяки та грамотами Луганської обласної державної адміністрації, грамотами Старобільської райдержадміністрації та районної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та вагомий внесок у розвиток культури рідного краю.

Учасники художньої самодіяльності РБК ім. Т.Г. Шевченка подарували присутнім концертні номери, святкову атмосферу та гарний настрій.