Прес-центр26 квітня 2018, 15:04

Всесвітній день охорони праці у КУ «Стробільське РТМО»

26.04.2018р. в актовій залі Комунальної установи «Старобільське районне територіальне медичне об’єднання» відбулася нарада трудового колективу з нагоди Всесвітнього Дня охорони праці. У цьому році він відзначається під девізом «Захищене і здорове покоління». 
Важливість обговорення питань створення та забезпечення гідних і безпечних умов праці та економічного зростання країни, боротьби з дитячою працею стали приводом для обміну інформацією та думками керівників заінтересованих відомств та медичними працівниками.
Спікером наради був головний лікар КУ «Старобільське РТМО» Биков В.Д.. З доповідями виступили інженер з охорони праці РТМО Панчук Р.М., начальник Старобільського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області Николенко В.М. та його співробітник Землянський О.М., завідувач сектору страхових експертів з охорони праці – страховий експерт з охорони праці Старобільського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області Проказа О.В., голова Старобільської первинної профспілкової організації КУ «Старобільське РТМО» Бондар Т.Ю..
В залі панувала атмосфера зацікавленості, що дозволило всім присутнім прийняти активну участь у діалогу з актуальних проблем та усвідомити, що тільки спільними зусиллями і завдяки комплексному підходу можна забезпечити належні умови праці та безпеку людського життя.