Прес-центр8 травня 2019, 12:05

Відзначення Дня пам’яті і примирення та 74-а річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

08 травня 2019 року о 9-00 з нагоди відзначення Дня пам’яті і примирення та 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, з метою увічнення пам’яті жертв війни біля пам’ятного знаку на честь військових з’єднань, які брали участь у звільненні Старобільщини в с.Чмирівка відбувся мітинг за участю голови райдержадміністрації Анатолія Гаркавого, керівництва райдержадміністрації, районної та міської рад, Чмирівської СОТГ, школярів, військовослужбовців та громадськості району.

Зі словами вдячності від всіх повоєнних поколінь українців до присутніх звернувся Анатолій Гаркавий, який побажав присутнім миру, здоров'я та наснаги. Щоб українські сім’ї ніколи не залишало родинне тепло, щоб поруч завжди були близькі, тішили онуки та правнуки.

Після промов виступаючих усі присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання, поклали гірлянди Слави та квіти до пам’ятного знаку.

Після мітингу керівництво району не залишило без уваги пам’ять сучасних героїв, які загинули у боротьбі з ворогом, захищаючи сьогодні рідну землю. Присутні вшанували пам’ять кожного загиблого, хто віддав життя за вільну та соборну Україну та поклали квіти на місці поховання захисників України, які загинули під час проведення АТО.