Прес-центр8 лютого 2021, 16:02

Відновлення газопостачання у помешканнях старобільчан

07.02.2021 року на ресурсі Фейсбук з’явились повідомлення старобільчан про відсутність газопостачання у будинку 67 по кварталу Ватутіна м. Старобільськ.

Працівниками Старобільського міжрайонного управління експлуатації газового господарства було встановлено, що внаслідок проведення ремонтних робіт на каналізаційному колекторі була порушена цілісність газопровідної труби, що привело до її розгерметизації та попаданню в неї стічних вод. Аварійною бригадою були виконані ремонтні роботи та відновлене газопостачання до житлового будинку.

Акцентуємо увагу, що даний газопровід не знаходиться на балансі ПАТ «Луганськгаз» Старобільського МРУЕГГ і газопостачальник виконував ремонтні роботи керуючись впевненістю у необхідності забезпечення безперебійного постачання теплоносія до житлових помешкань у зимовий період.

Для зниження ризику виникнення подібних ситуацій у майбутньому рекомендуємо мешканцям багатоквартирних будинків звертатись до балансоутримувачів з вимогою укладання договорів на обслуговування систем газопостачання.