Прес-центр19 вересня 2018, 16:09

Відбулося позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ і НС

19 вересня 2018 року під головуванням голови Старобільської райдержадміністрації Гаркавого А.І. відбулося зсідання районної комісії з питань техногенно - екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Згідно з планом основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2018 рік, затвердженим розпорядженням голови облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 15.01.2018 № 25, у вересні поточного року в Старобільському районі заплановано проведення штабного навчання на тему: «Дії органів управління та сил районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру». Начальником цивільного захисту Старобільського району визначено об’єкти Старобільське державне лісомисливське господарство та ПАТ «Старобільський молокозавод» для проведення командно-штабного навчання. Дата проведення навчання: 21 вересня 2018 року, початок о 09:00 годині. Збір учасників та запрошених о 08:30 годині в Старобільській райдержадміністрації.

За результатами засідання був розроблений алгоритм дій, який буде використаний під час навчання, розподілені обов’язки учасників та сили і засоби, що будуть залучатися підприємствами, установами, організаціями, аварійними бригадами, спеціалізованими службами цивільного захисту району для проведення командно-штабного навчання.