Прес-центр30 жовтня 2019, 13:10

Відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

28.10.2019 року під головуванням виконуючого голови Старобільської райдержадміністрації Олександра Калініна відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому обговорювалися наступні питання:

- визначення переліку техніки та обладнання яка буде залучатися до ліквідації надзвичайних подій та ситуацій в осінньо-зимовому періоді.
- проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту та можливість списання тих які не можуть бути використані за призначенням в зв’язку з ліквідацією об’єкта або за технічним станом.
- передбачення при складанні місцевих бюджетів на 2020 рік видатків на ліквідації надзвичайних ситуацій, захисту населення й територій від їх наслідків, а також на запобігання їх виникненню.

- визначення переліку пунктів обігріву для надання допомоги людям у період значного пониження температури повітря.
- посилення профілактичної роботи серед населення району направленої на збереження життя та здоров’я людей в осінньо-зимовий період.
         Члени комісії з питань ТЕБ і НС вислухали доповіді по кожному з питань, у ході обговорень прийнято рішення відповідно до своєї компетенції.