Прес-центр16 cічня 2021, 22:01

Відбулось засідання комісії з реорганізації (приєднання)

16 січня 2021 року в залі засідань Старобільської районної ради відбулось перше засідання комісії з реорганізації Біловодської, Марківської, Міловської, Новопсковської райдержадміністрацій шляхом приєднання до Старобільської райдержадміністрації. Відкрила засідання голова Новопсковської райдержадміністрації, голова комісії з реорганізації Світлана СЛЮСАРЄВА, яка ознайомила присутніх з розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника військово-цивільної адміністрації від 15.01.2021 року №7 «Про створення комісій з реорганізації (приєднання) районних державних адміністрацій Луганської області».
Під час засідання членами комісії було розглянуто низку організаційних питань, зокрема питання щодо повідомлення органу, що здійснює державну реєстрацію, про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи та здійснення всіх передбачених законодавством заходів, пов’язаних з припиненням у результаті реорганізації (приєднання), затвердження плану заходів з реорганізації, створення інвентаризаційної комісії тощо.
В роботі комісії взяли участь в.о. голови Старобільської райдержадміністрації Віталій КОНОНОВ та голова Старобільської районної ради Роман РЕШЕТНЯК.
За результатами засідання були прийняті відповідні рішення.