Прес-центр17 грудня 2021, 08:12

Відбулось чергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

16 грудня 2021 року під головуванням першого заступника голови Старобільської РДА Володимира Череватого відбулось чергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС,  на якому розглянуто наступні питання:

 

1. Про організацію функціонування пунктів обігріву для соціально незахищених осіб, які потрапили у складні життєві обставини, протягом осінньо-зимового періоду.

2. Про стан готовності об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення, а також служб цивільного захисту Старобільського району Луганської області до роботи під час ускладнення погодних умов протягом осінньо-зимового періоду 2021-2022 років.

3. Про затвердженнямісцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, територіальних підрозділів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади щодо підготовки та пропуску льодоходу, повені і паводків у 2022 році.

4. Про затвердження Плану заходів щодо запобігання загибелі людей на водних об’єктах Старобільського район Луганської області у зимовий період 2021-2022 років.

5. Про затвердження Переліку потенційно небезпечних об’єктів Старобільського району Луганської області.

6. Про затвердження  Плану залучення сил та засобів для гасіння пожеж в Старобільському районі.

7. Про затвердження Плану заходів, направлених на запобігання виникнення пожеж та загибелі людей від них під час святкування Новорічних та різдвяних свят у  Старобільському районі.

8. Про затвердження заходів, направлених на запобігання виникнення пожеж та загибелі людей від них в осінньо-зимовий період у Старобільському районі.

9. Про внесення змін до номенклатури місцевих матеріальних резервів.

 

У ході обговорень даних питань було прийнято рішення відповідно до компетенції.