Прес-центр14 cічня 2022, 11:01

Відбулись наради військового комісара Старобільського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки

12 та 13 січня 2022 року в приміщенні Старобільської районної ради під головуванням голови призовної комісії – першого заступника голови Старобільської РДА Володимира Череватого відбулись наради військового комісара Старобільського РТЦК та СП з головою Старобільської міської ради,  головою Чмирівської сільської ради, головою Шульгинської сільської ради. Також у нараді прийняли участь генеральний директор КНП «Старобільської БЛ» та головний лікар «Старобільський ЦПМСД».

На нараді обговорювались 2 питання:

  • шодо розміщення медичної комісії на території Старобільського РТЦК та СП;
  • прийняття та фінансування місцевих програм на фінансування заходів з приписки та проходження медичної комісії.

У ході обговорень даних питань було прийнято наступні рішення:

  • медична комісія розміщуватиметься на території поліклініки КНП «Старобільська БЛ» та здійснюватимуть прийом призовників за попереднім інформуванням відповідальним від Старобільського РТЦК та СП відповідального КНП «Старобільська БЛ».
  • головами Чмирівської та Шульгинської сільських рад прийнято рішення щодо заключення договорів між сільськими радами та КНП «Старобільська БЛ» щодо надання останніми послуг з обстеження осіб, які підлягають приписці до Старобільського РТЦК та СП та призовників.

Головою призовної комісії було надано наступні доручення:

  • військовому комісару Старобільського РТЦК та СП надати до органів місцевого самоврядування інформацію про кількість призовників, які підлягають призову, кількість приписників по кожній громаді;
  • генеральному директору  КНП «Старобільська БЛ» направити до органів місцевого самоврядування калькуляцію щодо вартості обстеження кожної з перелічених вище категорій військовозобов’язаних.