Прес-центр31 серпня 2018, 14:08

Відбулася виставка-ярмарок «Слобожанщина-2018»

   31 серпня 2018 року на центральній площі м. Старобільськ відбулась  традиційна міжрайонна виставка-ярмарок «Слобожанщина-2018», присвячена Дню підприємця. Щороку виставка-ярмарок «Слобожанщина» сприяє популяризації місцевого виробника, проте мешканці району мають змогу ознайомитись та придбати товари не лише підприємств Старобільщини, а й інших районів.

   З привітальним словом до підприємств та мешканців району звернулася заступник голови Старобільської райдержадміністрації Григоренко Олена.

   Голова райдержадміністрації Гаркавий Анатолій, заступник голови районної ради Домарєв Сергій, міський голова Літвінова Яна нагородили відзнаками кращих підприємців Старобільського району та міста Старобільськ.

   Цьогоріч, у виставці-ярмарці взяли участь 35 учасників, у тому числі 4 – учасники з інших районів та 1 – з міста Рубіжне. Було представлено широкий асортимент продукції та послуг. Усі охочі мали можливість придбати продукцію провідних підприємств харчової та переробної промисловості Старобільського, Сватівського, Новопсковського та Новоайдарського районів, м. Рубіжне, продукцію рослинництва, бджільництва, рибництва, садивний матеріал, оглянути та придбати продукцію народних ремесел та інше.

   Окрім купівлі товарів за ціною виробника, під час ярмарку усі охочі мали змогу насолодитися традиційним святковим концертом, який подарували підприємцям творчі колективи. Також в концертній програмі взяли участь самі підприємці та їх діти. Глядачі із задоволенням змогли насолодитися дефіле одягу, який надала ПП Замар Євгенія, магазин «Пані».