Прес-центр14 грудня 2021, 10:12

Відбулась Спартакіада Старобільського району серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

10 грудня відбулась Спартакіада Старобільського району серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. У змаганнях взяли участь збірна команда Старобільської райдержадміністрації та Старобільської районної ради, команди Старобільської міської територіальної громади, Чмирівської сільської територіальної громади, Новопсковської, Біловодської та Міловської селищних територіальних громад.

На урочистому відкритті з вітальним словом до учасників звернулись голова Старобільської райдержадміністрації Віталій Кононов, голова Старобільської районної ради Роман Решетняк, голова Старобільської міської територіальної громади Яна Літвінова, голова Міловської селищної територіальної громади Олег Савченко та голова Луганського обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Олексій Полулященко.

Спартакіада проводилась з метою зміцнення здоров’я, залучення учасників до занять фізичною культурою і спортом, організації активного відпочинку, розвитку найбільш популярних видів спорту та пропаганди здорового способу життя.

До програми Спартакіади входили змагання з волейболу, настільного тенісу, шашок, шахів, дартсу та ігрових естафет.

За результатами напруженої і емоційної спортивної боротьби у особистій першості учасники збірної команди Старобільської райдержадміністрації та Старобільської районної ради вибороли три бронзові медалі: Роман Решетняк в змаганнях з настільного тенісу,  Сергій Акішин в змаганнях з шашок, Старокожев Семен в змаганнях з шахів.

У загальнокомандному заліку чемпіонами змагань стала команда Біловодської селищної територіальної громади, срібну нагороду виборола Старобільська МТГ, бронза у команди Чмирівської сільської територіальної громади. Збірна команда Старобільської райдержадміністрації та Старобільської районної ради посіла четверте місце поступившись трьома очками Чмирівській СТГ.

Всі учасники отримали відчуття єдиної команди та заряд бадьорості для нових як спортивних, так і професійних здобутків.