Прес-центр17 червня 2020, 01:06

Відбулась оперативна нарада у голови райдержадміністрації

Сьогодні, в конференц-залі районної ради відбулась оперативна нарада у голови райдержадміністрації Євгена Погорєлого за участю голови районної ради Миколи Кулачка, керівників структурних підрозділів РДА, керівників районних підприємств, установ та організацій. 
Ольга Дук, начальник Управління соціального захисту населення Старобільської райдержадміністрації доповіла присутнім з питання  фінансування проїзду пільгових категорій населення, заборгованості підприємств по заробітній платі та верифікації державних виплат. 
Олександр Онищенко, заступник начальника Старобільського РВ ГУ ДСНС України в Луганській області доповів з питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки в Старобільському районі.
Також, під час наради, до всіх присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Володимир Череватий з інформацією про стан ліквідації наслідків негоди в Старобільському районі, яка відбулась вночі з 29 на 30 травня 2020 року. Він проінформував присутніх про заходи, які були проведені Старобільською РДА з цього питання та зазначив, що 19 червня 2020 року відбудеться засідання районної комісії ТЕБ і НС з питання визначення постраждалих внаслідок негоди селянсько-фермерських господарств та індивідуальних землевласників.