Прес-центр3 жовтня 2017, 14:10

В загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Старобільського району проводились два місячники: «Дитина йде до школи» та «Увага! Діти - на дорозі!»

    Для пропаганди здорового способу життя і охорони довкілля та створення безпечних умов для життя та здоров’я дітей, зниження ризику виникнення захворювань та патологічних станів здоров’я, зменшення кількості постраждалих від нещасних випадків, травматизму та отруєнь грибами серед школярів в період адаптації після літніх канікул; з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, посилення профілактичної роботи з виконання правил дорожнього руху учасниками навчально-виховного процесу, - в період з 01.09. по 29.09.2017 року в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Старобільського району проводились два місячники: «Дитина йде до школи» та «Увага! Діти - на дорозі!», під час яких відбулась ціла низка профілактичних заходів, таких як:

Тематичні малюнки на асфальті «Твоя безпека на дорозі»;
Оновлення куточків безпеки життєдіяльності;
Участь у районному заході «Майданчик для юних інспекторів руху»;
Вивчення дорожніх знаків «Розумій мову доріг»;
Зустріч з представниками дорожньо-патрульної служби;
Тематичні бесіди та виховні години;
Перегляд тематичного відео та мультфільмів;
Оформлення книжкових виставок «Правила маленького пішохода»;
Оформлення пам’яток «Безпека дорожнього руху - це життя»;
Консультації для батьків на тему: «Безпека дитини на дорозі та у транспорті», «Про відповідальність батьків за життя дітей».

ФОТОЗВІТ