Прес-центр14 грудня 2021, 16:12

В Старобільську перевірили дотримання карантинних обмежень «жовтого» рівня епідемічної небезпеки

14.12.2021 проведено спільний рейд в складі працівників Старобільського РУП ГУНП в Луганській області, Старобільського відділу Держпродспоживслужби та Старобільської райдержадміністрації щодо дотримання на території Старобільської територіальної громади суб’єктами господарювання карантинних обмежень відповідно до вимог положень постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236, «жовтого» рівня епідемічної небезпеки. Під час рейду перевірено понад 5 суб’єктів господарювання (супермаркети СІМ’Я та АТБ, Автостанція, фітнес-клуби SHARK та ROY), де постійно відбувається масове скупчення населення.  Виявлено 1 порушення в приміщені автостанції, про що складено 1 протокол за ст. 42 КУпАП.

Наразі продовжується тенденція нехтування використовувати в публічних місцях захисні маски, що сприяє поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненою (коронавірусом SARS-CoV-2) в Старобільському районі Луганської області.

У зв’язку з цим рейди по контролю дотримання карантинних обмежень будуть і надалі проводитись, і в подальшому буде перевірятись діяльність щодо дотримання карантинних обмежень, всіх суб’єктів господарювання Старобільського району Луганської області.

 

Шановні суб’єкти господарювання та громадяни:

- носіть маску прикриваючу рот та ніс;

- зробіть вакцинацію;

- отримайте сертифікат;

- бережіть себе;

- бережіть оточуючих Вас людей;

- життя одне, живіть відповідально та усвідомлено.

 

Щиро бажаємо Всім міцного здоров’я та ясного розуму.