Прес-центр2 вересня 2019, 19:09

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня підприємця

30 серпня 2019 року в приміщенні районного Будинку культури ім. Т.Г. Шевченка відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня підприємця, який щороку  відзначається у першу неділю вересня.

Це свято є визнанням важливості та великої ролі підприємництва в розвитку нашої держави. Здійснюючи свою діяльність, підприємці не тільки вносять значний внесок в поповнення районного бюджету, а й допомагають вирішувати багато актуальних проблем: створюють нові робочі місця, забезпечують населення необхідними товарами і послугами, беруть участь у благодійних акціях. 

В фойє районного Будинку культури була представлена підприємцями та майстрами народної творчості району рекламно-презентаційна продукція.

З вступним та привітальним словом до підприємств та мешканців району звернулася заступник голови Старобільської райдержадміністрації Григоренко Олена, яка підкреслила високу значимість роботи підприємства не тільки для забезпечення життєдіяльності Старобільського району, а й в цілому для держави, виразила щиру вдячність підприємцям за активну участь в соціально-економічному розвитку Старобільського району, та побажала успіхів у роботі та процвітання.

Також підприємців привітали з професійним святом заступник голови районної ради Домарєв Сергій, секретар міської ради Барабаш Світлана та директор Старобільського районного центру зайнятості Сулейманов Володимир.

В ході проведення урочистостей кращих підприємців Старобільського району та міста Старобільськ за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок  у розвиток підприємництва нагородили почесними грамотами та подяками районної державної адміністрації, районної та міської ради, та районного центру зайнятості.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували представники районного Будинку культури ім. Т.Г.Шевченка за участю підприємців та їх родин. Святкового настрою присутнім додали виступи вихованців районного Будинку творчості дітей та юнацтва.

Всі присутні змогли насолодиться дефіле школи моделей «FanArt» Полторацької Наталії, які продемонстрували колекцію сучасного модного одягу ПП Онищенко Оксани магазин «Самая» та ПП Вербицької Віри магазин «Дочки-синочки».

Тож бажаємо всім підприємцям Старобільського району процвітання бізнесу, нових досягнень, втілення намічених планів, людських благ та життєвих радостей!