Прес-центр2 лютого 2021, 10:02

Урочисте вручення Почесного звання України «Мати-героїня»

Сьогодні, 02 лютого 2021року відбулося урочисте вручення нагрудного знаку і посвідчення про присвоєння Почесного звання України «Мати – героїня».

Згідно з Указом Президента України № 568/2020 від 15 грудня 2020р. «Про присвоєння почесного звання "Мати-героїня" за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку,
почесне звання "Мати-героїня" присвоєно багатодітній матері із села Піщане, Старобільського району Луганської області – Бондар Анжеліці Анатоліївні, яка народила та виховує п’ять дітей.

Нагороду  вручив заступник голови Старобільської районної державної адміністрації Луганської області Володимир Череватий. Він подякував жінці за материнську самовідданість, наполегливу і кропітку працю та любов, яку вона вкладає у виховання дітей.

Зазначаємо, що почесне звання України «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.

На сьогоднішній  день Почесного звання «Мати-героїня» удостоєні 52 багатодітні матері Старобільського району.