Прес-центр23 серпня 2018, 14:08

Урочисте підняття Державного Прапора України

 Сьогодні, 23 серпня, біля будівлі Старобільської районної державної адміністрації провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України. 

   У заході взяли участь керівництво району та міста, представники підприємств, установ, організацій району, ЗМІ та громадськість. Право підняти Державний Прапор України надали володарці срібних нагород  Чемпіонату Світу  та Чемпіонату Європи з пауерліфтингу Череменко Наталії та сержанту Луганського прикордонного загону Східного управління Державної прикордонної служби України Черв’яку Микиті.

   З вітальним словом до присутніх звернувся голова  Старобільської районної державної адміністрації Анатолій  Гаркавий. За високі показники соціально-економічного розвитку територій та за підсумками роботи з громадами керівництвом району було нагороджено грамотами  Старобільської райдержадміністрації  та районної ради виконкомів Лиманської, Верхньопокровської та Світлівської сільських рад. До привітань з музично-танцювальною програмою «Доброго ранку, моя Україна!» долучилися дитячі танцювальні ансамблі «Ля-стар» та «Парадіз». Наприкінці заходу відбулося покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченка.