Прес-центр5 вересня 2018, 13:09

Традиційний захід «Діти. Школа. Сім'я»

   Щорічно, за доброю традицією, напередодні нового навчального року, районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді запрошує сім'ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, діти яких у новому навчальному році стануть першокласниками на урочистий захід «Діти. Школа. Сім'я».

   30.08.2018 року в стінах Старобільської райдержадміністрації, майбутні першокласники разом з батьками взяли активну участь у цьому заході.

   Хлопчики і дівчатка з великим задоволенням і азартом брали участь в різноманітних конкурсах, змагалися в знанні казок, з цікавістю обговорювали  дії головного героя після перегляду мультфільму, в цілому - виконували цікаві і важливі завдання, а батьки, в свою чергу, отримали корисну інформацію та практичні поради від запрошених спеціалістів, а саме вчителя початкових класів та лікаря.

   По закінченню, всі юні учасники отримали канцелярські набори від Старобільського РЦСССДМ та молодіжної ініціативної групи Inventors, а найголовніше зарядилися хорошим настроєм, позитивними емоціями і яскравими враженнями на цілий день.