Прес-центр7 травня 2020, 10:05

Святкування Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на Старобільщині

Цього року виповнюється 75 років із Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Традиційно, 8-9 травня багато людей вітають ветеранів, несуть квіти до пам’ятників чи на кладовища до могил рідних. Але в умовах пандемії формат святкування на Старобільщині цього року буде іншим.

 Відповідно до вимог санітарних норм безпеки, масові заходи в цьому році проводитись не будуть. Вшанувати пам’ять полеглих за Батьківщину можна, знаходячись вдома: запалити свічу на підвіконні, згадати подвиги рідних, близьких, знайомих ветеранів, учасників війни та всіх, хто віддав своє життя, стоячи на захисті нашого з вами майбутнього!

Представники районної та міської влади, ветеранських організацій в обмеженій кількості вшанують подвиг загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання та покладуть квіти до Меморіального комплексу у міському парку культури і відпочинку.

Усіх старобільчан, особливо ветеранів, людей похилого віку просимо з розумінням віднестися до подібного формату святкування Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги, дотримуватися правил карантину, особистої безпеки, адже найголовніше наразі – зберегти здоров’я своє і своїх рідних!

 

 

З повагою

голова                                   Євген ПОГОРЄЛИЙ