Прес-центр20 травня 2020, 14:05

Старобільський районний центр зайнятості інформує роботодавців міста та району!

Старобільський районний центр зайнятості інформує роботодавців міста та району, що 28.04.2020 набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 № 306 Про затвердження Порядоку надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину роботодавцю необхідно звернутися до центру зайнятості за місцем сплати єдиного внеску.

Зауважимо, що допомогу по частковому безробіттю можуть отримати представники малого та середнього бізнесу, які:

• зупинили або ж скоротили діяльність через карантин;
• сплачували ЄВ упродовж 6 місяців, які передують даті зупинення чи скорочення діяльності, за найманих працівників і не припинили трудових відносин з ними на момент звернення до центру зайнятості.

         Уся інформація і, власне, інструкція з детальним описом кожного кроку розміщена  на сайті Державної служби зайнятості в розділі «Роботодавцям».  Ознайомитися, з нею можна за посиланням : https://is.gd/sCGoBM.

За додатковою інформацією звертайтеся до Старобільського районного центру зайнятості  за телефоном (06461) 2-15-60,

099- 412-49-26.

Е-mail центру зайнятості cz1228@lgocz.gov.ua.

 

#ДСЗ #роботодавець #служба_зайнятості